kies de leukste spreuk bij Figuura

Kies de leukste spreuk en win zelf een flacon* BB Serum t.w.v. € 69,99

Maak je keus uit de spreuken 1 t/m 9 hieronder. Zet het nummer in een reactie in ons Facebook-bericht. De inzender van de spreuk met de meeste stemmen wint een maand gratis sporten. Voor de goede orde, er zijn een aantal van deze spreuken dubbel ingestuurd. Als een ‘dubbele spreuk’ wint, gaan we de prijs van 1 maand gratis sporten verloten onder deze inzenders.

*De flacon BB serum wordt verloot onder alle kiezers, als er tenminste 30 stemmen zijn uitgebracht. 

Je kan kiezen t/m maandag 20 maart, daarna gaan we stemmen tellen.

Lekker lachen en een maand lang gratis sporten bij Figuura!

De laatste tijd zie je vaak spreuken of oneliners voorbijkomen op Social Media of elders, van die spreuken waar je wel om moet lachen ook al zijn ze superflauw of gewoon heel simpel, maar vreselijk knap bedacht en grappig. Lachen is gezond, dus wij kwamen op het idee om elkaar te laten lachen en iemand daarvoor te belonen.

Ken jij een spreuk of oneliner waarin afvallen of lijnen een rol speelt en waar je erg om moet lachen? Stuur deze in via een privé-bericht op Facebook op de pagina van Leeuwarden of Sneek. Wij plaatsen jouw spreuk in onze vormgeving op Facebook en op deze pagina. Belangrijk! Is dit een spreuk of uitspraak van iemand anders? Vermeld dan de naam van de bron (zoals in ons voorbeeld ‘Loesje’). Like en/of volg je onze Facebookpagina nog niet? Vergeet dit dan niet te doen. Dit is een belangrijk onderdeel waar je aan moet voldoen om kans te maken op de prijs.

Jouw gegevens zijn 100% veilig bij ons, ze worden niet bij de plaatsing van de spreuk vermeld of gebruikt voor commerciële acties. Als jij de prijs wint, wordt jouw naam alleen vermeld met toestemming van jou. Insturen kan tot 15 maart 2017.  Daarna gaan we met z’n allen bepalen wie de leukste spreuk heeft ingestuurd door te stemmen. Degene die de spreuk heeft ingestuurd met de meeste stemmen wint een maand lang gratis sporten bij Figuura.

Spelregels en voorwaarden in het kort

  • spreuk(en) insturen via een privé bericht op Facebook (van Leeuwarden of Sneek)
  • stuur je een spreuk in van een ander? vermeld dan de bron (bijvoorbeeld Loesje, Rumag etc)
  • bij ‘dubbele’ spreuken wordt de spreuk vastgelegd op naam van de 1e inzender
  • iedereen* kan meedoen
  • je maakt kans* op de prijs als je fan (liker) bent van 1 van onze Facebookpagina’s
  • personeel Figuura is uitgesloten van deelname
  • deze actie loopt tot 15 maart 2017