voedingsadviezen Figuura
voedingsadvies met gezond verstand

Voedingsadvies om gezond af te vallen

Voedingsadviezen voor afvallen via Figuura, in Leeuwarden, Sneek, Apeldoorn of Enschede. Vraag geheel gratis een vrijblijvende figuuranalyse aan!

 • Wat is Figuura Food?

  FIGUURA FOOD staat voor alles wat te maken heeft met onze voedingsadviezen, speciale voedingsprogramma’s en wekelijks (gratis) recepten. Onze inspiratie voor ons voedingsprogramma halen wij uit onze ervaring in bijna 25 jaar succesvolle resultaten en blije klanten.

 • figuura basisvoeding

  Ga je starten bij Figuura om af te vallen en lekkerder in je vel te zitten, dan heb je een goede keuze gemaakt. Wij helpen jou succesvol afvallen en daarna je gewicht te behouden. Hoe? Ons uitgangspunt is de Figuura basisvoeding. Als je de basisvoeding als richtlijn omarmt in jouw voedingspatroon hoef je nooit meer te lijnen.

  Nooit meer lijnen? Jullie geloven toch niet in sprookjes? Wij horen het je zeggen. Nee, wij geloven niet in (afslank)sprookjes, maar wel in onze aanpak en dit legt een stevige basis om je andere eetgewoontes zonder veel moeite eigen te maken. Om op gewicht te blijven moet je eetgewoontes aanpassen die niet goed voor je zijn. Het zogenaamde omdenken van afvallen.

  Lees en beluister hier meer over ‘omdenken van afvallen’.

 • Dus toch een dieet?

  Nee, ons voedingsadvies is geen dieet. Je kunt lekker eten met gezond verstand. Samen met jou gaan we kijken naar jouw huidige voedingspatroon in combinatie met het afvalprogramma. Wij adviseren jou geen voedsel wat je niet lekker vindt, maar zoeken gewoon een goed alternatief. Ook wordt jouw levensstijl, dagelijkse agenda en thuissituatie meegenomen om een haalbaar doel en eetpatroon voor jou samen te stellen om af te vallen en heb je je doel bereikt? Dan gaan we samen met jou een plan maken om op gewicht te blijven met de Figuura basisvoeding als uitgangspunt.

 • actievoeding

  Roomser dan de Paus zijn wij echt niet en weten heus als geen ander dat het niet altijd even gemakkelijk is. Er zijn ook heel veel externe factoren die van invloed kunnen zijn op jouw leefwijze. Soms maak je een periode niet zulke goede keuzes en kan je niet uit die neerwaartse spiraal komen. Er zijn talloze redenen waarom je terug kunt vallen of dat het even niet lukt om gewicht te verliezen. Ook hebben wij klanten die na gewichtsverlies met oprecht goede voornemens afscheid van ons nemen en die bijvoorbeeld 2 jaar later toch weer een afspraak maken. Niks menselijks is ons vreemd. Wij oordelen niet, luisteren naar jou en zetten, indien nodig, één van onze Figuura actieplannen in. Dit zijn tijdelijke voedingsrichtlijnen die jou een afvalboost kunnen geven en de knop om te kunnen zetten. Daarna kan je op gewicht blijven met de Figuura basisvoeding eventueel in combinatie met beweging.

 • gratis recepten

  Ben jij klant bij ons? Dan staat er wekelijks een heerlijk nieuw recept voor jou klaar. Verzamel ze allemaal!

Hoe kan je afvallen omdenken?

Neem echt even de tijd om deze video te bekijken! Wij kunnen onze methode niet beter verwoorden dan Berthold Gunster van Omdenken. Wij ondersteunen jouw ‘omdenken’ met onze voedingsadviezen. Geen dieet, maar een kwestie van gezond verstand.