Waarom vermelden jullie verder geen tarieven op deze pagina?

Iedereen is anders, heeft andere wensen en doelen en daar krijg je bij ons een advies en tarief op maat bij. Natuurlijk hangt hier een prijskaartje aan.

Lees meer...

De exacte prijs is afhankelijk van de methode, frequentie en/of periode. Als wij de vanaf-en kuurprijzen tonen krijg je in 80% van de gevallen een onjuist beeld en dan kan je je gaan blind staren op tarieven die waarschijnlijk niet voor jou van toepassing zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om ze niet op onze site te vermelden. En nee, wij zijn geen prijsvechters in deze branche, maar daar krijg je gegarandeerd werkende methodes voor en een ervaren en enthousiaste Figuura-coach voor. Bij een basic sportschool betaal je voor een abonnement, bij ons betaal je voor resultaat!

Hoe weet ik dan waar ik aan toe ben?

Na een gratis en vrijblijvende figuur(a)nalyse weet je precies waar je aan toe bent. 

Lees meer...

We nemen alle tijd voor je en je krijgt een objectief advies en je persoonlijke tarief op maat. Daar kan jij mee doen wat je wilt. We willen de vrijblijvendheid van deze afspraak extra benadrukken. We gaan je niet overhalen of achteraf opnieuw persoonlijk benaderen. Daar houden wij zelf ook niet van.

Moet ik dan verplicht een afspraak maken?

Nee, natuurlijk niet. Voor een indicatie kan je altijd contact opnemen. 

Lees meer...

klik hier voor onze contactopties. Maar wees je ervan bewust dat een indicatie via de telefoon of via de mail niet een advies en prijs op maat oplevert.