Mesotherapie

 • Is deze methode geschikt voor u?

  Naarmate we ouder worden, neemt de conditie van de huid af. Dit komt deels door natuurlijke factoren, zo daalt de hoeveelheid hyaluronzuur bij iedereen na het dertigste jaar, maar deels komt het ook door erfelijke factoren en omgevingsfactoren. Erfelijk is bijvoorbeeld hoe snel de hoeveelheid hyaluronzuur daalt en omgevingsfactoren zijn bijvoorbeeld, hoeveel iemand in de zon heeft gezeten, of iemand rookt, welke huidverzorging is gebruikt en of de omgeving erg (milieu)vervuild is. Dit alles heeft invloed op de huid. De huid wordt stugger, minder elastisch, grauw en ontsierd met rimpeltjes en plooien door vochttekort. Natuurlijk is het beste om altijd via goede huidverzorging er voor te zorgen dat uw huid in betere conditie blijft. Kijk maar eens naar de mensen die altijd ongezond eten, dat tekent zich af aan de huid van die mensen. Maar soms is dit alles niet voldoende en willen we de huid toch weer in betere conditie brengen, daarvoor is er nu de mesotherapie. Geschikt voor vrouwen en mannen.

 • Wat zijn de voordelen?

  De natuurlijke producten waarmee gewerkt wordt en het feit dat de naald niet in de diepe huidlagen gaat, maakt dat de behandeling zeer veilig is en geen allergische reacties kan teweeg brengen. Er worden enkel lichaamseigen stoffen gebruikt. Het enige wat kan gebeuren is dat er een heel klein blauw plekje ontstaat, maar dat is gauw verdwenen. De behandeling gaat niet dieper dan bijvoorbeeld de naald bij tatoeages of permanente make-up. Er wordt dus niet gewerkt in de diepe huidlagen.

 • Welke resultaten kan ik verwachten?

  De ouder wordende en de door de zon beschadigde huid verliest onderhuids collageen. De huid verliest zijn jeugdigheid en elasticiteit. Mesotherapie geeft nieuwe kracht aan de huid door middel van miniprikjes met krachtige vitamines en anti-oxydanten. Het doel is de toniciteit, de elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren. De huid wordt jonger, gladder, stralender.

 • Hoe werkt het?

  Via tientallen mini prikjes worden hyaluronzuur, vitamines, glycolzuur. DMAE en caffeine in de huid gebracht. Dit gebeurt door middel van een meso-gun met een heel fijn naaldje. De prikjes zijn dan ook pijnloos. Het voordeel van een meso-gun is dat de naald stabiel blijft, de exacte naalddiepte kan worden ingesteld, de exacte hoeveelheid wordt gedoseerd en dat de snelheid van de naald zeer hoog is.