Geen dieet? Hoe zit dat dan?

Wij begrijpen je argwaan, vooral in deze tijd waarin je door de dieetgoeroe’s en voedingsdeskundigen het bos niet meer ziet. Bij ons geen verbod op zuivel, gluten of uitspraken als; ‘eet geen ei, want dat is de menstruatie van een kip.’ Gezonde voeding is gezond verstand en Figuura helpt je daarbij.

Ons motto; ‘wij geloven niet in afslanksprookjes’, is er niet voor niks. Wil je afvallen dan moet je bewegen én kritisch kijken naar je voedingspatroon, we kunnen het niet mooier maken, wel veel prettiger!

Als je start bij Figuura met een training of therapie, dan gaan we samen kijken hoe dit werkt in combinatie met je huidige voedingspatroon. Geeft dit niet het gewenste resultaat dan gaan we samen jouw voedingspatroon bijstellen. De uitgangspunten zijn; wat is jouw doel en is de aanpassing in het voedingspatroon eenvoudig toepasbaar in jouw dagelijks leven.

Wij lopen al wat jaartjes mee en dat betekent dat we heel goed weten wat wel en niet werkt. Door onze ervaring geven wij jou goede tips om te genieten van het leven en toch af te vallen. Samen met Figuura lukt het wel!

geen dieet maar gezond verstand