Het is een koele methode om vet te reduceren. Het is een nieuwe non-invasieve methode om op een voorzichtige en effectieve manier vet te verminderen op specifieke plaatsen op het lichaam. Deze procedure maakt gebruik van een geavanceerd koel- en verwarmingssysteem welke de vetcellen elimineert. Met de non-invasieve technologie zijn geen naalden, geen incisies en geen noodzaak voor verdoving of pijn bestrijding nodig.Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen beetje bij beetje verdwijnen. De vetcellen worden door het lichaam op een natuurlijke wijze afgevoerd, via het lymfesysteem de lever en de nieren net zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding.

Er is geen herstel tijd. Gedurende de behandeling zorgt een nauwkeurige gecontroleerde plaat ervoor dat de vetcellen op de specifieke plaatsen probleem gebieden gekoeld en verwarmd worden. Als de vetcellen gekoeld en verwarmd worden treedt er een natuurlijk proces van geleidelijke vet vermindering plaats, hierdoor wordt de dikte van de vetlaag geleidelijk minder. Het resultaat is een reductie van de vetophopingen welke zichtbaar is in twee tot vier maanden. De procedure is comfortabel voor de meeste mensen.
U kan gewoon verder gaan met de dagelijkse bezigheden, inclusief werken en sporten.

Ideale kandidaten voor de Thermo-CryoLipide behandelingen zijn relatief fit, maar hebben probleem zones met vet welke niet te verminderen door een dieet of door sporten. Indien u op zoek bent naar het reduceren van probleemzones, zonder te kiezen voor een chirurgische ingreep dan is deze behandeling uitermate geschikt voor u. Het is geen methode om gewicht te verliezen of om overgewicht aan te pakken. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat deze behandeling effectief is zonder pijn en zonder enig risico. Het resultaat is een zichtbare en merkbare vetreductie op het behandelgebied. De behandeling is uitgevoerd op honderden kandidaten gedurende klinische onderzoeken. Geschikt voor vrouwen en mannen.

Het blootstellen aan de kou zorgt voor het afsterven van de vetcellen, welke zorgt voor een geleidelijke vermindering van de dikte van de vetlaag. De vetcellen worden vervolgens afgebroken door het biologische metabolisme proces, zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding.

Het is een non-invasieve behandeling, hierdoor kan meteen na de behandeling het dagelijkse ritme weer opgepakt worden. Roodheid kan optreden gedurende enkele minuten tot enkele uren na de behandeling. In sommige gevallen kunnen er blauwe plekken optreden, welke normaal binnen twee weken verdwenen zijn. Veel kandidaten ervaren een tijdelijk verdovend gevoel gedurende een tot acht weken na de behandeling.

De behandeling is comfortabel voor de meeste kandidaten. Er is geen verdoving of pijn medicatie nodig gedurende de behandeling. De meeste kandidaten lezen, luisteren naar muziek, werken op hun laptop of slapen tijdens de behandeling.

De behandeling duurt een uur.

Een merk-,meet-en zichtbare vetreductie treedt tussen de twee en vier maanden na een enkele behandeling. Gedurende de evaluatie zullen de resultaten besproken worden en eventuele noodzakelijke vervolg behandelingen ingepland worden om nog meer vetreductie te bereiken. Zes maanden na de behandeling zijn de resultaten optimaal. Het is bekend dat de vetcellen de inhoud vrijgeven en zelf door het biologische metabolisme worden opgeruimd.

Ja, het resultaat is blijvend. Ons lichaam maakt tot het 13de levensjaar vetcellen aan. Daarna niet meer. Wel kunnen vetcellen groter worden. De behandeling zorgt ervoor dat vetcellen in het behandelde gebied kristalliseren en uit elkaar vallen, de uitgevallen vetcellen worden door onze witte bloedlichamen opgeruimd en komen dus niet meer terug. Het is een langzaam proces met als grote voordeel ten opzichte van een liposuctie behandeling dat er geen corrigerende kleding gedragen hoeft te worden  de cellen langzaam verdwijnen.

Ja zeker! Wij werken met de Coolipo Twin en heeft een medische klasse keuring 2, dat wil zeggen, dat het volkomen veilig is zowel voor kandidaat als voor de behandelaar. Deze medische keuring houdt in dat het apparaat doet wat hij zegt; het definitief verwijderen van vetweefsel door middel van gecontroleerde koeling.

Bij een intake gesprek zou moeten blijken wat er met een behandeling(zone) mogelijk is. De Coolipo Twin heeft 4 pads die wij op een probleem zone kunnen plaatsen. Graag bepalen en bespreken wij met u welke zone er behandeld moet worden.

Om een mooi resultaat te behalen raden wij u gemiddeld 3 behandelingen aan. De behandelingen vinden plaats om de zes tot acht weken, zodat het lichaam tijd heeft om de uiteen gevallen vetcellen op te ruimen.

Neemt u gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.