Cryo-behandeling

 • Wat is een Cryo-behandeling?

  Het is de meest effectieve behandeling om overtollig vet te verwijderen. Thermo-CryoLipide (cryo – behandeling) is een revolutionaire techniek die vetcellen definitief verwijdert door gecontroleerde koeling en verwarming. Het is een veilige behandeling die het weefsel rond de vetcellen niet beschadigd. De behandeling is geheel pijnloos. Reeds na 1 behandeling vindt er al een reductie tot 22% van de vetcellen plaats. Het effect is definitief en na slechts één of twee maanden duidelijk zichtbaar.

 • Wat maakt de Cryo-behandeling zo uniek?

  Dankzij de combinatie van cryo en electro-stimulatie is dit de meest effectieve en veilige methode die momenteel op de markt is. De Coolipo Twin biedt een liposuctie door middel van het onderkoelen en verwarmen van vetcellen, dus zonder chirurgische ingrepen. De resultaten zijn ongeveer 1 a 2 maanden na de behandeling zichtbaar. Het verdwijnen van de cellen kan zo’n 6 maanden duren. Na slechts 1 behandeling tot 22% reductie in onderhuids vetweefsel!

 • Welk resultaat kunt u verwachten?

  In eerste instantie merkt u dat kleding veel ruimer gaat zitten. Per behandeling wordt tot 22% van de vetcellen definitief verwijderd op probleemzones zoals buik, heupen, taille en billen. Cliënten meten een omvangverlies van 2 tot 4 centimeter na één behandeling. Dat scheelt snel een hele kledingmaat.

  De cryo behandeling is geschikt voor buik, lovehandles, rug, billen, benen, heupen, binnenkant knie, bovenarmen en onderkin.

 • Wat zijn de voordelen?

  Het is wetenschappelijk bewezen door dermatologen dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het mogelijk om vetcellen te behandelen zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen.