AVI-SLANK

 • Wat zijn de voordelen?

  AVI-SLANK is natuurlijk proteïnedieet en een complete maaltijdvervanger, zowel voor vrouwen als mannen. Gemakkelijk, lekker en betaalbaar. Deze maaltijdvervanger zorgt ervoor dat u geen hongergevoel heeft en dat uw energie niveau op peil gehouden wordt. Het proteïnedieet van AVI-SLANK is een natuurlijk eiwitdieet. Een AVI-SLANK Shake is een smakelijke maaltijdvervanger met zeer weinig calorieën, die uw bloedsuikerspiegel stabiel houdt en de juiste voedingsstoffen bevat. Voedingssupplementen zijn niet nodig. Het dieet is bovendien gemakkelijk vol te houden.

 • Hoe werkt het?

  Om opgeslagen vetten te kunnen verbranden moet men geen nieuwe vetten tot zich nemen. Zo is het ook met koolhydraten. Wanner men een teveel aan koolhydraten tot zich neemt en deze worden niet verbruikt zullen deze worden omgezet in vetten en worden opgeslagen. Om tijdens een kuur af te vallen op de juiste zones is het belangrijk dat wij koolhydraat arm en vetarm eten om zo de opgeslagen vetten te kunnen verbranden. Dit is de manier om af te vallen in gewicht en af te slanken in omvang op de juiste zones zoals de buik, billen en benen.

  Wanneer u naar tevredenheid bent afgevallen ontvangt u advies hoe u het gewicht kan behouden en toch kan genieten van een wijntje en een frietje.

 • Wat bevat AVI-SLANK?

  Hoge kwaliteit eiwitten: voeden en behouden van spiermassa
  Voedingsvezels: ondersteuning darmflora
  L-carnitine: stimuleren vetverbranding
  Vitaminen en mineralen: ondersteunen van een goede gezondheid
  Colla peptiden: mooiere en jonger-ogende huid

 • Contra-indicaties zijn...

  U heeft een koemelk- of lactoseallergie
  U bent zwanger of geeft borstvoeding
  U heeft chronische nier-of leveraandoeningen
  U heeft insulineafhankelijke diabetes
  U bent jonger dan 18 jaar